Новини та анонси

вступний інструктаж на тему «Обробка та нарізування овочів»

11.05.23 р.
03 травня 2023 року проведено відкритий вступний інструктаж майстром виробничого...
Далі

КУРСОВІ РОБОТИ У ГРУПІ ТХ-127

11.05.23 р.
10.05.2023 року згідно підготовки фахових молодших бакалаврів за ОПП "Виробництво...
Далі

ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ У ГРУПІ ТХ-128

11.05.23 р.
10.05.2023р. відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної...
Далі

захід-реквієм «Незгасна свіча пам’яті»

11.05.23 р.
З метою вшанування всіх борців із нацизмом та жертв Другої...
Далі

Майстер-клас "Секрети успішного працевлаштування".

10.05.23 р.
- В чому секрет успіху в професії? - Чи ми обираємо...
Далі

9 травня – День Європи

09.05.23 р.
9 травня 1950 року французький міністр закордонних справ Роберт Шуман...
Далі

Інформаційна онлайн хвилина з учасниками гуртка " Історичне краєзнавство"

08.05.23 р.
Інформаційна онлайн хвилина з учасниками гуртка " Історичне краєзнавство" шо...
Далі

8 травня - День пам'яті та примирення

08.05.23 р.
8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять...
Далі

ПРИВІТ, АБІТУРІЄНТ

06.05.23 р.
Не забуваємо, що не за горами закінчення навчального року, іспити,...
Далі

МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

06.05.23 р.
5 травня відбулась Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» до якої...
Далі

ПІЗНАЄМО НОВЕ

06.05.23 р.
5 травня у супроводі викладача-спеціаліста Верхогляд-Гловюк Тетяни Миколаївни група ПБ-2...
Далі

Відкриту інтерактивну лекцію з Наталею ФРАНКІВ

05.05.23 р.
04 травня 2023 року викладачем-методистом циклової комісії харчових технологій та...
Далі