• Головна
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" Меню Авторизація
  • Головна
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
  • Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
  • Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Головна
  • /
  • Матеріали науково-практичних конференцій

Матеріали науково-практичних конференцій

 

План проведення міжнародних, всеукраїнских  науково-практичних (науково-методичних) конференчій, круглів столів науково-педагогічного складу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" на 2025 н. р.

Матеріали І всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали ІІ всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали ІІІ всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали ІV всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали V всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали VI всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали VII всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали VIII всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції "Розвиток України та її регіонів: євроінтеграційні реалії і перспективи"

Матеріали X всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»

 

Матеріали І всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Матеріали ІІ всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Матеріали ІІI всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Матеріали ІV всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Матеріали V всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Матеріали VI всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Матеріали VII всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

 Матеріали I міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

 Матеріали II міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

Матеріали III міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

 Матеріали IV міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

 Матеріали V міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

Матеріали VI міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

Матеріали VII міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

Матеріали VIІІ міжвузівської науково-практичної конференції “Готельноресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

Матеріали  міжвузівської науково-практичної конференції "Інтеграція економічної освіти, науки і практики з європейським освітнім простором: досвід і перспективи"

Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Природничі та математичні науки у вирішенні проблем та завдань сучасності»

Матеріали ІI Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Природничі та математичні науки у вирішенні проблем та завдань сучасності»

Матеріали ІIІ Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Природничі та математичні науки у вирішенні проблем та завдань сучасності»

Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної Інтернет- конференції «Маркетинг майбутнього»

Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет- конференції «Маркетинг майбутнього»

Матеріали I всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи"

Матеріали II всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи"

Матеріали III всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи"

І НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ «ГЛОБАЛЬНІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АГРАРНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ»

I Всеукраїнська науково-практична інтернет- конференція «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ: ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ»

II Всеукраїнська науково-практична інтернет- конференція «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ: ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ»

Матеріали I Міжрегіональної краєзнавчої Інтернет конференції " Поділля. Історико – культурний екскурс"

Матеріали ІІI регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали IV регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали V регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали VІ регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали VІI регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали VІII регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

 

 

 

Відокремлений структурний підрозділ
"Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж
Державного торговельно-економічного університету"
29016, м. Хмельницький вул. Кам’янецька, 114

0382 671 604
mail@htek.km.ua
© ДТЕУ Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж. 2025 р.

Додати дисципліну

Редагувати дисципліну

Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно

Додати тему

Редагувати тему

Найменування теми
Спеціальність
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно

Видалити дисципліну

Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну успішно видалено.

Видалити тему

Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему успішно видалено.

  • Мої зображення
  • Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
Заголовок зображення
Файл зображення
0%