• Головна
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" Меню Авторизація
  • Головна
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
  • Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
  • Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Головна
  • /
  • Мистецький центр студентського дозвілля.

Мистецький центр студентського дозвілля.

37028891913665031475815642203251393382715529n 

Малюк Олена Михайлівна

 

Найдієвіше впливає на безперервне і свідоме духовне вдосконалення студентів саме виховна робота в позаурочний час.

Тому основним змістом роботи мистецького центру студентського дозвілля є залучення більшості студентів до різних видів мистецтва на теренах коледжу. Культурно-масова робота ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» націлена на забезпечення участі великої кількості здобувачів освіти.

Мета роботи центру полягає у всебічному розвитку особистості. Навчити її креативно мислити, збагачувати свій культурний потенціал, навчитися аналізувати і критично оцінювати свою діяльність. Засобами різних видів мистецтва розвивати вміння і навички студентів. Переважно, це залучення до: вокально-хорової роботи, мистецтва хореографії, театру, сценічного, літературного та декоративно-ужиткового видів мистецтва.

Завдання мистецького центру виявити і залучити здібних студентів до активної участі у житті коледжу. Надати можливість сучасному поколінню здобувачів освіти приймати участь у заходах таких як: проведення урочистостей до певних святкових дат, проведення тематичних вечорів, виховних годин, вшанування пам’ятних дат і подій, підготовка до конкурсів ,фестивалів, концертів на рівні коледжу, міста, області.

Така виховна робота допомагає студентам у самовизначенні ,свободі та можливості вибору улюблених занять. Організація діяльності здобувачів освіти у формі дозвілля сприяє вільному спілкуванню у середовищі ровесників,з якими молодь вважає себе найтісніше пов’язаною і авторитет яких для неї безперечний.

Дозвілля української молоді зазнало суттєвих змін. Внаслідок війни знизилась кількість заходів ,стало менше активних культурних діячів та інституцій. Але, з іншого сторони, потреба у їх проведенні суттєво зросла. Попри виклики та труднощі війни ,як сфера культури так і українське суспільство адаптувалися і відновили діяльність. Почався активний мистецький фронт. Завдяки волонтерському руху зросла чисельність виконавців з патріотичним підґрунтям своєї творчості. А отже, і студенти ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» не залишаються осторонь від проблем сучасності та є її активними учасниками.

План мистецького центру студентського дозвілля 2024-2025 н.р.

 

Відокремлений структурний підрозділ
"Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж
Державного торговельно-економічного університету"
29016, м. Хмельницький вул. Кам’янецька, 114

0382 671 604
mail@htek.km.ua
© ДТЕУ Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж. 2025 р.

Додати дисципліну

Редагувати дисципліну

Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно

Додати тему

Редагувати тему

Найменування теми
Спеціальність
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно

Видалити дисципліну

Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну успішно видалено.

Видалити тему

Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему успішно видалено.

  • Мої зображення
  • Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
Заголовок зображення
Файл зображення
0%