Головна
Загальна інформація
Діючі положення
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ми в соцмережах
Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Акредитація
Ліцензування
Структурні підрозділи
Відділ кадрів
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник ДТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Наші студенти
Фотогалерея
Відеогалерея
Династії коледжу
Зворотний зв'язок
Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Меню
Авторизація
Головна
Новини
Бакалавру
Рецензії стейкхолдерів
Інформаційний пакет ОПП
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Виробнича практика
Вибіркові компоненти
Обов'язкові компоненти
Анкетування здобувачів вищої освіти
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Роботодавцю
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Студенту
Анкетування здобувачів освіти
Права та обов’язки студентів
Скринька довіри
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Служба психологічної підтримки
Виховна робота
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Запобігання та виявлення плагіату
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Дні вступника
Вступна кампанія
Інформація про ОПП
Співбесіда
Розклад проведення співбесіди 2024
Результати співбесіди 2024
Рейтинг вступників 2024
Списки зарахованих студентів 2024
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
Відділення курсової підготовки
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація для випускників коледжу 2024
Проєкти ОПП
Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
Опитування
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Електронна заява
Випускнику
Опитування випускників
Загальна інформація
Діючі положення
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ми в соцмережах
Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Акредитація
Ліцензування
Структурні підрозділи
Відділ кадрів
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник ДТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Наші студенти
Фотогалерея
Відеогалерея
Династії коледжу
Зворотний зв'язок
Контакти
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Новини
Бакалавру
Рецензії стейкхолдерів
Інформаційний пакет ОПП
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Виробнича практика
Вибіркові компоненти
Обов'язкові компоненти
Анкетування здобувачів вищої освіти
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Роботодавцю
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Студенту
Анкетування здобувачів освіти
Права та обов’язки студентів
Скринька довіри
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Служба психологічної підтримки
Виховна робота
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Запобігання та виявлення плагіату
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Дні вступника
Вступна кампанія
Інформація про ОПП
Співбесіда
Розклад проведення співбесіди 2024
Результати співбесіди 2024
Рейтинг вступників 2024
Списки зарахованих студентів 2024
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
Відділення курсової підготовки
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація для випускників коледжу 2024
Проєкти ОПП
Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
Опитування
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Електронна заява
Випускнику
Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Головна
/
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Персональний склад
Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів»
Положення про Подільський осередок
«Подільська гільдія кулінарів»
Громадської спілки «Український кулінарний союз»
План заходів
Подільського осередку
«
Подільської гільдія кулінарів
»
Громадської спілки «Український кулінарний союз»
2023-2024
×
Додати дисципліну
Редагувати дисципліну
Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно
×
Додати тему
Редагувати тему
Найменування теми
Спеціальність
Не обрано
073 Менеджмент (Логістичний менеджмент) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (З)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Агробізнес та підприємництво) (Д)
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Підприємництво, торгівля та управління бізнесом) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (Д)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (Д)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) Перший (бакалаврський) рівень (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (З)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Інформаційна діяльність підприємства) (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (Д)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (Д)
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно
×
Видалити дисципліну
Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну
успішно видалено.
×
Видалити тему
Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему
успішно видалено.
×
Мої зображення
Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
100px X 100px
320px X 320px
800px X 800px
Заголовок зображення
Файл зображення
0%