Menu
Головна
Новини
Open submenu (Роботодавцю)
Роботодавцю
Open submenu (Бакалавру)
Бакалавру
Open submenu (Студенту)
Студенту
Open submenu (Вступнику)
Вступнику
Open submenu (Проєкти ОПП)
Проєкти ОПП
Опитування
Open submenu (Викладачу)
Викладачу
Електронна заява
Open submenu (Випускнику)
Випускнику
Open submenu (Загальна інформація)
Загальна інформація
Open submenu
Open submenu (Ліцензування та акредитація)
Ліцензування та акредитація
Open submenu (Структурні підрозділи)
Структурні підрозділи
Open submenu (Інше)
Інше
Open submenu (Наукова робота)
Наукова робота
Open submenu (Музей коледжу)
Музей коледжу
Зворотний зв'язок
Контакти
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Close submenu (Роботодавцю)
Роботодавцю
Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Close submenu (Бакалавру)
Бакалавру
Рецензії стейкхолдерів
Інформаційний пакет ОПП
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Виробнича практика
Вибіркові компоненти
Обов'язкові компоненти
Анкетування здобувачів вищої освіти
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Close submenu (Студенту)
Студенту
Анкетування здобувачів освіти
Права та обов’язки студентів
Скринька довіри
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Служба психологічної підтримки
Виховна робота
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Запобігання та виявлення плагіату
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Бібліотека підручників
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Close submenu (Вступнику)
Вступнику
Дні вступника
Вступна кампанія
Інформація про ОПП
Співбесіда
Розклад проведення співбесіди 2024
Результати співбесіди 2024
Рейтинг вступників 2024
Списки зарахованих студентів 2024
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
Відділення курсової підготовки
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація для випускників коледжу 2024
Close submenu (Проєкти ОПП)
Проєкти ОПП
Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
Close submenu (Викладачу)
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Close submenu (Випускнику)
Випускнику
Опитування випускників
Close submenu (Загальна інформація)
Загальна інформація
Діючі положення
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ми в соцмережах
Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Close submenu
Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Close submenu (Ліцензування та акредитація)
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Акредитація
Ліцензування
Close submenu (Структурні підрозділи)
Структурні підрозділи
Відділ кадрів
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Close submenu (Інше)
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник ДТЕУ
Періодичні видання
Close submenu (Наукова робота)
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Close submenu (Музей коледжу)
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Наші студенти
Фотогалерея
Відеогалерея
Династії коледжу
Головна
Загальна інформація
Діючі положення
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ми в соцмережах
Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Акредитація
Ліцензування
Структурні підрозділи
Відділ кадрів
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник ДТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Наші студенти
Фотогалерея
Відеогалерея
Династії коледжу
Зворотний зв'язок
Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Меню
Авторизація
Новини
Роботодавцю
Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Бакалавру
Рецензії стейкхолдерів
Інформаційний пакет ОПП
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Виробнича практика
Вибіркові компоненти
Обов'язкові компоненти
Анкетування здобувачів вищої освіти
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Студенту
Анкетування здобувачів освіти
Права та обов’язки студентів
Скринька довіри
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Служба психологічної підтримки
Виховна робота
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Запобігання та виявлення плагіату
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Бібліотека підручників
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Дні вступника
Вступна кампанія
Інформація про ОПП
Співбесіда
Розклад проведення співбесіди 2024
Результати співбесіди 2024
Рейтинг вступників 2024
Списки зарахованих студентів 2024
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
Відділення курсової підготовки
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація для випускників коледжу 2024
Проєкти ОПП
Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
Опитування
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Електронна заява
Випускнику
Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Головна
/
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Заочне відділення
Відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Положення про заочне навчання 2023
Положення про відділення перепідготовки та підвищення кваліфікації 2023
Графік освітнього процесу для студентів заочної форми навчання 2024 -2025 н.р.
Графік освітнього процесу відділення курсової підготовки і підвищення кваліфікації 2024-2025 н.р.
×
Додати дисципліну
Редагувати дисципліну
Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно
×
Додати тему
Редагувати тему
Найменування теми
Спеціальність
Не обрано
073 Менеджмент (Логістичний менеджмент) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (З)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Агробізнес та підприємництво) (Д)
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Підприємництво, торгівля та управління бізнесом) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (Д)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (Д)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) Перший (бакалаврський) рівень (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (З)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Інформаційна діяльність підприємства) (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (Д)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (Д)
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно
×
Видалити дисципліну
Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну
успішно видалено.
×
Видалити тему
Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему
успішно видалено.
×
Мої зображення
Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
100px X 100px
320px X 320px
800px X 800px
Заголовок зображення
Файл зображення
Файл не выбран
Вибрати файл
0%