ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ У ГРУПІ ТХ-128
10.05.2023р. відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».
Здобувачі фахової передвищої освіти третього курсу, спеціальності 181 Харчові технології, групи ТХ-128 продемонстрували не тільки теоретичні знання з зазначеної дисципліни, але й розробили відповідну технологічну документацію на фірмові страви, напої, які доцільно впроваджувати в меню закладів ресторанного господарства. Запропонована продукція раціонально збалансована з врахуванням інноваційних ресторанних технологій. Також були внесені пропозиції щодо підвищення харчової цінності страв, напоїв шляхом внесення в їх рецептури різноманітних функціональних добавок, дикорослої сировини з наближенням
харчової, біологічної цінності до фізіологічних норм здорового харчування. Не оминули такі актуальні питання, як розробка продукції для дитячого, профілактичного, дієтичного харчування. Продемонстровано оригінальні, креативні ідеї щодо оформлення готової ресторанної продукції.
З огляду на вище зазначене, захист курсових робіт пройшов під гаслом: «Недостатньо тільки отримати знання; їх треба застосувати. Недостатньо тільки бажати; треба діяти» (Йоганн Вольфганг фон Гете).
Керівники Наталя ФРАНКІВ та Олена БОЙЧУК.

11.05.23 р.