• Головна
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" Меню Авторизація
  • Головна
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
  • Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
  • Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Головна
  • /
  • Бібліотека

Бібліотека

 

4176991447511564431099464960546530431237542n

Ящук Юлія Віталіївна

Ящук Юлія Віталіївна народилася 12 лютого 1993 року в м. Хмельницькому. З 2009 р. по 2012 р. навчалася в Кам’янець-Подільському коледжі культури і мистецтв.

З 2012 по 2014 р. навчалась в Національній Академії керівних кадрів культури і мистецтв.

З 09.09.2013 по 08.05.2016 (2 роки 8 місяців) працювала бібліотекарем у бібліотеці-філії №10 ім. Д. М. Брилінського на декретному місці.

01.07.2016 по 09.01.2019 працювала бібліотекарем у ПВНЗ Хмельницький економічний університет.

З 02.09.2020 по 26.08.2021 працювала бібліотекарем у Хмельницькому інституті МАУП.

Також працювала завідуючою архіву Хмельницького інституту МАУП, маю досвід роботи з архівними документами.

Мої хобі – малювання і вишивка бісером.  Працювала волонтером в Молодіжному центрі.

Положення про бібліотеку ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"

План роботи бібліотеки 2024 -2025 н.р.

Репозитарій творчих робіт студентів

Інформаційне забезпечення спеціальностей, освітньо - професійна програма

 

 

United24media

Електронні підручники і посібники

Електронна бібліотека ВСП Хтефк ДТЕУ

 

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 5

Бібліотека ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" – інформаційний, просвітницький, культурний заклад який має абонемент, затишний читальний зал та книгосховище.

Ресурсна база бібліотеки:biblioteka

  • близько 30-ти тисяч підручників та навчальних посібників;
  • постійно діюча виставка нових надходжень;
  • методичне забезпечення;
  • електронні видання;
  • програмне забезпечення „Бібліограф”.

    Користувачами бібліотеки є понад 1000 студентів денної та заочної форм навчання, викладачі та працівники коледжу.

   В читальному залі запропоновано для користування студентам 5 комп’ютерів, які в майбутньому плануються підключенню до мережі Інтернет.

    На допомогу студентам заочної форми навчання періодично оновлюється постійно діючий стелаж де викладені методичні рекомендації, опорні конспекти, тексти, лабораторні практикуми, якими студенти можуть вільно користуватися в читальному залі.

    Інформаційні технології в бібліотеці

Автоматизація бібліотечних послуг здійснюється на основі програмного забезпечення „Бібліограф”.

    Виховна робота

    Велику увагу приділяють працівники бібліотеки популяризації літератури з виховання патріотизму, формування правових знань, правової культури, здорового способу життя. Однією з найпоширеніших форм пропаганди бібліотечного фонду є книжкові виставки присвячені важливим історичним подіям та календарним святам.

    В приміщенні бібліотеки коледжу і читального залу постійно діють: виставки нових надходжень «Книги-новинки», які заслуговують на увагу, з якої викладачі та студенти дізнаються про надходження до бібліотеки; виставка періодичних видань «Калейдоскоп періодичних видань», яка знайомить з останніми новинами України і світу; cтатті на важливі та актуальні теми, перегляд журналів допомагає у підготовці до занять та розширює кругозір; виставка аудиодисків «Навчання сьогодні: зручно, легко, доступно» з матеріалом навчального предмета. До уваги студентів новий засіб оволодіння знаннями для більш повного і точного розуміння предмету. Диски повністю відповідають курсу предмета, значно збагачуючи його виклад засобами мультимедіа.     З творами класиків вітчизняної та зарубіжної літератури знайомить виставка «Незабутні сторінки класичної літератури», тут кожному знайдеться книга до смаку. Вони допоможуть сформувати поведінку, моральність і спосіб життя.         В читальному залі до Дня міста розроблена виставка «Місто, в якому я живу». Студенти мали  можливість переглянути фото сучасного міста Хмельницького, ознайомитися з архітектурними шедеврами минулого століття, з історією міста, прочитати твори митців рідного краю.       У жовтні бібліотекарі підготували виставку до Дня визволення України від фашистських загарбників «Вони помирали, щоб жила Україна». Вона знайомить з подіями, що призвели до переломних моментів у ході війни. А також можна багато дізнатися про роль маршалів українського походження у цій перемозі.

    Одночасно з релігійним святом Покрови прийнято відзначати День українського козацтва. Тому в читальному залі відкрито виставку «Козаку – найперше воля, козаку – найперше честь». Виставка розкриває ідею козацької держави, знайомить з козацькою символікою, історією створення війська Запорізького, з сучасним гетьманом українського козацтва та продовженням славних традицій.

    Виставка «Вернісаж кулінарних шедеврів» про те, що смачна, здорова їжа завжди піднімає настрій, дарує життєвий тонус, заряджає невичерпною енергією. В приготуванні страв усім допоможуть кулінарні книги.

 Графік роботи бібліотеки

instagram15812661280

387521000231879696556681682375850966781381n

 

 

Відокремлений структурний підрозділ
"Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж
Державного торговельно-економічного університету"
29016, м. Хмельницький вул. Кам’янецька, 114

0382 671 604
mail@htek.km.ua
© ДТЕУ Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж. 2025 р.

Додати дисципліну

Редагувати дисципліну

Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно

Додати тему

Редагувати тему

Найменування теми
Спеціальність
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно

Видалити дисципліну

Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну успішно видалено.

Видалити тему

Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему успішно видалено.

  • Мої зображення
  • Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
Заголовок зображення
Файл зображення
0%