Головна
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Ліцензування
Акредитація
Загальна інформація
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Діючі положення
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Коледж у ЗМІ
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Контакти
Структурні підрозділи
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділ кадрів
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник КНТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Династії коледжу
Наші студенти
Фотогалерея
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Зворотний зв'язок
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Меню
Авторизація
Головна
Новини
Електронна заява
Роботодавцю
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Вступнику
Розклад проведення індивідуальної усної співбесіди 2023
Результати індивідуальної усної співбесіди 2023
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація про спеціалізацію
Співбеседа
Рейтинг вступників 2023
Вступна кампанія 2023
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
День гостинності
Відділення курсової підготовки
Інформація для випускників коледжу
Списки зарахованих студентів 2023
Студенту
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Запобігання та виявлення плагіату
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Анкетування здобувачів освіти
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Права та обов’язки студентів
Виховна робота
Служба психологічної підтримки
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Скринька довіри
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Проєкти ОПП
Бакалавру
Виробнича практика
Інформаційний пакет ОПП
Обов'язкові компоненти
Вибіркові компоненти
Рецензії стейкхолдерів
Анкетування здобувачів вищої освіти
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Опитування
Відеогалерея
Ліцензування та акредитація
Установчі документи
Ліцензування
Акредитація
Загальна інформація
Заходи щодо запобігання корупції
Накази
Діючі положення
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Коледж у ЗМІ
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Контакти
Структурні підрозділи
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділ кадрів
Відділення управління та адміністрування
Відділення підприємництва та технологій
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Мистецький центр студентського дозвілля.
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник КНТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Династії коледжу
Наші студенти
Фотогалерея
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Зворотний зв'язок
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Новини
Електронна заява
Роботодавцю
Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Вступнику
Розклад проведення індивідуальної усної співбесіди 2023
Результати індивідуальної усної співбесіди 2023
Реєстрація на підготовчі курси
Інформація про спеціалізацію
Співбеседа
Рейтинг вступників 2023
Вступна кампанія 2023
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
День гостинності
Відділення курсової підготовки
Інформація для випускників коледжу
Списки зарахованих студентів 2023
Студенту
Секції, гуртки та клуби
Каталог вибіркових освітніх компонентів
Запобігання та виявлення плагіату
Підготовка до ЗНО (НМТ)
Анкетування здобувачів освіти
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Права та обов’язки студентів
Виховна робота
Служба психологічної підтримки
Безпека життєдіяльності і охорона праці
Скринька довіри
Стажування за кордоном
Правила внутрішнього розпорядку
Студентська рада самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Проєкти ОПП
Бакалавру
Виробнича практика
Інформаційний пакет ОПП
Обов'язкові компоненти
Вибіркові компоненти
Рецензії стейкхолдерів
Анкетування здобувачів вищої освіти
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Опитування
Відеогалерея
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Головна
/
Відділення підприємництва та технологій
Відділення підприємництва та технологій
Загальна інформація
Спеціальності
Циклові комісії
×
Додати дисципліну
Редагувати дисципліну
Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно
×
Додати тему
Редагувати тему
Найменування теми
Спеціальність
Не обрано
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (З)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Агробізнес та підприємництво) (Д)
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Підприємництво, торгівля та управління бізнесом) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (Д)
073 Менеджмент (Логістичний менеджмент) (Д)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) Перший (бакалаврський) рівень (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Оціночна діяльність) (З)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (З)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Інформаційна діяльність підприємства) (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (Д)
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит) (Д)
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно
×
Видалити дисципліну
Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну
успішно видалено.
×
Видалити тему
Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему
успішно видалено.
×
Мої зображення
Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
100px X 100px
320px X 320px
800px X 800px
Заголовок зображення
Файл зображення
0%