Зуб Марія Ярославівна

кандидат економічних наук, викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування

Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тестові завдання для поточного, підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія