IMGfbdd709f766cf6af5ea24385057f3595V

Члени циклової комісії  працюють над  формуванням фахівця, який здатний до ефективної праці в сучасних соціально-економічних умовах, якому властиві такі риси як мобільність, гнучкість, постійний професійний саморозвиток та самовдосконалення.

Ця проблема вирішується шляхом впровадження в навчально-виховний процес сучасних інтерактивних технологій, які забезпечують особистісно зорієнтований підхід і розвиток креативного мислення. 

 Перед викладачами циклової комісії стоять завдання  по формуванню професійних компетенцій фахівця сфери ресторанного господарства, що  здійснюється шляхом  відтворення у навчальному процесі реальних умов праці, розв’язання реальних  професійних завдань і проблем, з урахуванням особливостей сучасних потреб та вимог споживача. Навчання спрямоване на здійснення професійної діяльності стосовно конкретних посад в умовах будь-якого типу підприємств з різною формою власності

 

Комплексна  наукова робота циклової комісії: «Дослідження кулінарії та сервісології в індустрії гостинності Хмельниччини»

         Усі члени циклової комісії є членами  Подільської гільдії кулінарів, яка є осередком  Українського кулінарного  союзу  в Подільському регіоні.

 s6fJfrVEfr111

Янюк Ольга Володимирівна

Освіта та практичний досвід:

2002 - 2004р. Хмельницький професійний торгово-кулінарний ліцей

Професія: офіціант, бармен, буфетник п’ятого розряду.

2004-2008р. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Кваліфікація: бакалавр педагогічної освіти, вчитель української мови і літератури.

2008-2009р. Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Кваліфікація: спеціаліст -  вчитель української мови і літератури, зарубіжної літератури та практичний психолог в закладах освіти.

2006-2009р. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Кваліфікація: молодший спеціаліст 3439 фахівець (в галузі управління обслуговування населення).

2013-2015р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут.

Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. 3414. «Фахівець з готельного обслуговування». 3114. «Фахівець із спеціалізованого обслуговування».

2018р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут.

Спеціальність: магістр з готельної і ресторанної справи. (Диплом з відзнакою).

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

2018р. Майстер виробничого навчання технологів

2019р. Викладач І категорії

2022 р. голова циклової комісії, викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»

Стаж роботи - 18 років

Викладає дисципліни: 

«Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Основи барної справи», «Управління якість готельно-рестораної продукції», технологічна практика.

Наукові інтереси

Впровадження інтерактивних методів у освітній процес під час  формування професійних  компетентностей майбутніх фахових молодших бакалаврів

3498315938559787623986755733102535266211676n

Низенко Галина Володимирівна

Освіта та практичний досвід:

Київський торговельно-економічний інститут

1994 р. Спеціаліст інженер-технолог, технологія продукції громадського харчування

Хмельницький інститут соціальних технологій Вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»» 2009 р. Спеціаліст «Психологія»

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання  «викладач - методист»

Стаж роботи - 28 років

Викладає дисципліни: 

«Технологія ( Основи здорового харчування)», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Інноваційні харчові технології», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» «Основи здорового харчування»

Наукові інтереси: Маркетинговий підхід до складання меню

 image0020591d55d05eb2fca7e79b8d6d2e4e8dbca978f2d4e7e914c71fee2e9

Назарчук Наталія Миколаївна 

Освіта та практичний досвід:

Київський торговельно-економічний інститут 1994 р.

Спеціаліст інженер-технолог, Технологія продукції громадського харчування

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

2003-2005 р. Майстер виробничого навчання;

2005-2012 р. Викладач дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»;

2012 р. Завідувач технологічного відділення, викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання  «викладач - методист»

Стаж роботи - 19 років

Викладає дисципліни: 

«Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Основи барної справи», «Гігієна і санітарія», переддипломна практика

Наукові інтереси: Удосконалення технології та рецептури фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій

 10

Бойчук Олена Леонідівна

Освіта та практичний досвід:

Хмельницький економічний технікум КНТЕУ 2004.  Молодший спеціаліст, харчова технологія та інженерія, технологія харчування

Національний університет «Львівська політехніка» 2014 р. Бакалавр харчові технології та інженерія, технолог

Національний університет «Львівська політехніка» 2015 р. Магістр, інженер-технолог, інженер-дослідник, Технологія продуктів бродіння і виноробства

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії»

Стаж роботи - 15 років

Викладає дисципліни: 

«Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація роботи сомельє», «Інноваційні харчові технології», «Технологія борошняних кондитерських виробів»

Наукові інтереси: Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусок

 image00205841db90000d14fe9775900eec10935b472e74a47bb3786311c405c

Франків Наталія Іванівна

Освіта та практичний досвід:

Харківська державна академія технології та організації харчування 1997 р. Спеціаліст

інженер-технолог, технологія громадського харчування

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання  «викладач - методист»

Стаж роботи - 21 рік

Викладає дисципліни: 

«Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Етнічні кухні», «Основи барної справи»

Наукові інтереси: Особливості діяльності безалкогольних барів у готельно-ресторанних комплексах

 image002056b205fb2a96b31f406fc67f8e18da695952d62502941bb3f4f33c1

Надворна Неля Едуардівна

Освіта та практичний досвід:

Одеський технологічний інститут холодильної промисловості 1983 р. Спеціаліст інженер-механік, холодильні та компресорні машини і установки

Харківський державний університет харчування та торгівлі 2010 р. Магістр, інженер-механік

Обладнання переробних і харчових виробництв

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання  «викладач - методист»

Стаж роботи - 24 років

Викладає дисципліни: 

«Устаткування в закладах ресторанного господарства», «Процеси та  апарати харчових виробництв», «Технічне креслення»

Наукові інтереси: Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві

 IMG7de8614c80f7be8db8f869e120360d92V

 Петришена Олена Дмитрівна

Освіта та практичний досвід:

Диплом Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості 2000 р. Спеціаліст інженер-механік

Диплом ХКТК  за спеціальністю «Товарознавство в митній справі» 2016 р. Спеціаліст «Товарознавство в митній справі»

Диплом ХТЕІ за спеціальністю «Готельно-ресторанний бізнес» 2018 р. Бакалавр «Готельно-ресторанний бізнес»

ХГПА за спеціальністю: «Менеджмент та управління навчальним закладом» 2020 р. Магістр «Менеджмент та управління навчальним закладом»

2020 р. Вступила до аспірантури при ХГПА, працюю над науковою роботою на тему: «Історія педагогіки на Поділлі. Впровадження освіти, розвиток професійної освіти з 1940 року по теперішній час».

Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»

2022 рік – майстер виробничого

навчання вищої категорії (14 тарифний розряд),

педагогічне звання «майстер виробничого навчання 1 категорії»

Стаж роботи - 17 років

Викладає дисципліни: 

Навчальна практика, виробнича практика, «Організація готельного господарства», «Технологія виробництва кулінарної продукції»

Наукові інтереси: Розвиток сфери гостинності на Поділлі