ХVІІІ Міжнародна науково-практична конференція

     Щорічна ХVІІІ Міжнародна науково-практична конференція на тему «Актуальні проблеми сучасного управління в соціально- економічних, гуманітарних та технічних системах» відбулася онлайн у Одеському інституті МАУП 17 листопада 2022 року. В конференції взяли участь науково-педагогічні та педагогічні працівники, практики, студенти Одеського інституту МАУП, інших закладів освіти міст Одеси, Києва, Миколаєва, Полтави, Хмельницького, науковці ДУ «Інститут ринку і економіко-екологічних досліджень НАН України», іноземні представники з Бельгії та Словенії. Учасники конференції розглянули під час пленарного засідання та роботи трьох секцій широкий спектр сучасних проблем, представлених у наукових статтях трьох розділів цього наукового збірника:

     Розділ 1 – Актуальні проблеми адміністрування, економічні, логістичні і технічні проблеми управлінської діяльності.

     Розділ 2 – Політико-правові, історичні, психологічні, культурні та філософські аспекти управління.

     Розділ 3 – Студентські наукові публікації.

     Відокремлений структурний підрозділ «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» представляли викладач технологічного відділення Ольга ЯНЮК та студентка групи ГРС-3 Софія БАБЛЮК.

     Студентами конференції досліджено особливості трудових відносин в умовах воєнного стану, проблеми захисту інформаційно-технічних систем під час війни в Україні, цінову стратегію готельних підприємств міста Хмельницького, особливості запровадження в Україні Судової реформи 1864 р., риторичну діяльність Феофана Прокоповича.

     Редколегія вдячна усім авторам, бажає насамперед Перемоги і Миру, а також нових наукових досягнень та сподівається на подальшу співпрацю у мирний час!

viber20221122213254035