Інтелектуальний захід «КУЛІНАРНИЙ КВЕСТ»
08.11.2022 року був проведений «Кулінарний квест». До участі в заході було залучено здобувачів освіти спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа та 181 Харчові технології.
Учасники квесту, студенти груп ХТ-132, ХТ-133, ГРС-3, розв’язували різноманітні завдання, як теоретичного так і практичного характеру: приготуй коктейль, підбери кулінарну продукцію до запропонованого інгредієнта, склади алгоритм послідовності технологічного процесу приготування страви, здійсни сервірування місце (куверт) тощо.
Під час квесту, студенти активно, динамічно, іноді навіть з бурхливими емоціями розв’язували завдання, отримуючи масу задоволення від швидкого та якісного виконання задач, які перед ними ставили викладачі технологічного відділення: Ольга ЯНЮК, Наталя ФРАНКІВ, Галина НИЗЕНКО, Олена ПЕТРИШИНА.
По закінченню дійства, усі учасники отримали солодкі призи.
Щиро вітаємо переможців заходу:
І місце - група ГРС-3
ІІ місце – група ХТ-133
ІІІ місце – група ХТ-132
ІV місце – група ХТ-134