ТХ-124, технологічна практика
Під час відпрацювання другого тижня технологічної практики студенти групи ТХ-124 ознайомились з такими темами, як : «Приготування м'ясних гарячих страв з м'яса та птиці сучасних технологій», «Приготування холодних страв для банкетів та фуршетів» та «Приготування десертів. Приготування виробів з борошна».
Приготування курки – галантин у виконанні Дубової Тетяни.
Десерти, солодкі страви та напої - традиційне доповнення будь--якого меню. Ними неодмінно закінчуються обіди, вони є окрасою і завершенням святкового столу і дуже часто звичайного столу. Студенти відпрацювали приготування таких солодких страв, як: ванільна паннакота, фруктовий пиріг, желе мозаїчне, мус лимонний, кавове парфе по-льєжському, чізкейк, тірмісу та багато інших.
Хміляр Марина – приготування ванільної паннакоти.
Дубова Тетяна – приготування крем – брюле.
Донюк Данііл – приготування какового парфе по – льєжському.