ТХ-124, технологічна практика

Під час відпрацювання другого тижня технологічної практики студенти групи ТХ-124 ознайомились з такими темами, як : «Приготування м'ясних гарячих страв з м'яса та птиці сучасних технологій», «Приготування холодних страв для банкетів та фуршетів» та «Приготування десертів.  Приготування виробів з борошна».

 1

Приготування курки – галантин у виконанні Дубової Тетяни.

Десерти, солодкі страви та напої - традиційне доповнення будь--якого меню. Ними неодмінно закінчуються обіди, вони є окрасою і завершенням святкового столу і дуже часто звичайного столу. Студенти відпрацювали приготування таких солодких страв, як: ванільна паннакота, фруктовий пиріг, желе мозаїчне, мус лимонний, кавове парфе по-льєжському, чізкейк, тірмісу та багато інших.

 2

Хміляр Марина – приготування ванільної паннакоти.

 3

Дубова Тетяна – приготування крем – брюле.

 4

Донюк Данііл – приготування какового парфе по – льєжському.