Декада циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
18 листопада 2021 року відбулося урочисте відкриття декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Студенти і викладачі були ознайомлені із запланованими заходами професійного спрямування: майстер-класами, брейн-рингом, семінарами, конференцією, виставкою та ін. Традиційним завершенням декади є свято «День технологічного відділення».
План заходів
декади циклової комісії харчових технологій
та готельно-ресторанного бізнесу
Дата проведення |
Назва заходу |
Час і місце проведення |
Відповідальні |
18. 11.2021 четвер
|
Відкриття декади
Брейн-ринг з дисципліни: «Технологія продукції ресторанного господарства » для студентів 3 курсу |
10.55
12.55
|
Низенко Г.В.
Бойчук О.Л. Франків Н.М.
|
22.11.2021 Понеділок
|
Відкрите засідання клубу «Етикет гостинності» Вікторина «Кухні народів світу» |
11.20 аудиторія №18 12.00 |
Франків Н.І.
|
24.11.2021 середа
|
Круглий стіл на тему: «Інноваційні технології в ресторанному господарстві»
|
12.55 аудиторія №18 |
Надворна Н.Е. Викладачі студенти |
25. 11.2021 четвер
|
Вікторина «Кращі готелі світу» |
12.55 Аудиторія №18 |
Янюк О.В.
|
26.11.2021 п’ятниця
|
Круглий стіл на тему: «Готельно-ресторанний комплекс: стратегія та способи просування закладу» |
11.20 аудиторія № 18
|
Низенко Г.В. Междугорний О.М., бренд-шеф кафе –піцерія «Мрія» Анченко Г.В. |
29.11.2021 понеділок |
Презентація проекту «Різнокольорова їжа» Конкурс серед груп 2-3 курсу |
12.55 аудиторія № 18 |
Викладачі циклової комісії
|
Майстер-клас «Приготування пташиного молока»
|
12.55 кухня-лабораторія |
Ізмайлова А.Д. |
|
30.11.2021 Вівторок
|
ХV студентська науково-теоретична конференція «Актуальні проблеми індустрії гостинності» |
11.20 аудиторія № 18 |
Назарчук Н.М.
Янюк О.В. |
1 грудня 2021 середа
|
День технологічного відділення Святковий концерт
|
12.55 актова зала |
Назарчук Н.М. Низенко Г.В.
|