"Подавання страв та напоїв"

     06.10.21 року, в рамках діяльності клубу "Етикет гостинності" (керівник Франків Н.І.) проведено кулінарний брейн-ринг, тема:"Подавання страв та напоїв". Участь у заході взяли дві команди:"Гурме", "Мішлен" (групи ТХ -127, ТХ-128, технологічного відділення).
     Для команд були запропоновані різноманітні варіанти завдань: згадати назви кулінарної та кондитерської продукції з народних приказок, прислів'їв, музичних, віршованих творів, розгадати таємничі страви, заховані під кришкою клоше, "мандрувати" іноземними країнами, "куштуючи" місцеві смаколики. А по завершенні заходу, усіх учасників чекали солодкі призи.
244975483564171561522216588684502711233859n