Всесвітній день туризму

Круглий стіл до Всесвітнього дня туризму

     24 вересня 2020 р., до Всесвітнього дня туризму, у Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання у форматі круглого столу на тему «Проблеми та перспективи розвитку внутрішнього туризму Хмельниччини».

    Перед учасниками Круглого столу виступили представники провідних рекреаційно-туристичних агенцій краю, як то директор ДІКЗ «Межибіж» Погорілець О.Г., заступник директора з питань охорони культурної спадщини ХОНМЦКіМ, член НСКУ Шпаковський С.М., директор туристичної агенції «Ніка-тур-Вояж», член НСКУ Стрельбіцька Н.І., заступник директора ДІКЗ «Самчики» Ваховський Я.Д. та ін.

    У ході наукового дискусії обговорювались актуальні проблеми туризму Хмельниччини: природні рекреаційно-туристичні ресурси області; історичні передумови розвитку туризму на Хмельниччині; історико-архітектурна туристична спадщина Хмельниччини та ін.

     Традиційно, в роботі Круглого столу, прийняли участь викладачі та студенти Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Із доповіддю «Розвиток туристичної галузі на Хмельниччині в умовах реалій коронавірусної інфекції COVID-19» виступила здобувач вищої освіти Шведовська Марія (наукові керівники Матвєєв А.Ю., Дзізінський М.С.).

IMG6e0389b7757a83b4abad0b53e4aa97bdV