«Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ


     19 березня 2020 рокув Хмельницькому торгівельно-економічному коледжі КНТЕУ відбудеться ІV Міжвузівська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля» Запрошуємо до участі у конференції викладачів, рестораторів, студентів.
     Мета конференції: розглянути окремі актуальні питання готельно-ресторанного бізнесу; обмін ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень в галузі індустрії гостинності, світових економіко-інтеграційних процесів на розвиток індустрії; соціальну політику та сучасні тенденції в ресторанної справи в на Поділлі, проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства.