День гостинності

     27 та 28  листопада Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ гостинно відчинив двері та радо зустрічав учнів шкіл міста Хмельницького та Хмельницького району.

     Директор коледжу, кандидат економічних наук, Гребінська Світлана Іванівна ознайомила гостей із навчальним закладом, його історією, розповіла про можливості отримання якісної сучасної освіти у стінах ХТЕК КНТЕУ. Студенти отримали інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка у навчальному закладі, умовами вступу та організацією студентського дозвілля.

IMG20191128120146

         Всього працювало п’ять  цікавих тематичних локацій:

Монетний двір ХТЕК

Станція «Інформація»

Імперія бізнес-ідей

Кадри вирішують усе!

Ресторатор

     Викладачі циклової комісії торгівлі та маркетингу пропонували гостям приєднатися до Імперії бізнес-ідей. Школярі ознайомилися із тонкощами професії товарознавця і маркетолога та отримали корисні поради щодо оцінки якості товарів. Наостанок всі бажаючі мали змогу продегустувати смачні види сирів.

IMGc6aca54fe523ae580b404f1e41fcdb8cV

     Циклова комісія фінансів, обліку і оподаткування організувала для запрошених пізнавальний квест. Була оформлена тематична квест-кімната "Монетний двір  ХТЕК КНТЕУ" з трьома локаціями: облікова, фінансова, оціночна.

IMG20191128122033

     Школярі з головою поринули у захопливу фінансову гру: формували бюджети, шукали шлях до казни, оцінювали рухоме та нерухоме майно. Усі учасники гри "Монетний двір ХТЕК КНТЕУ" як нагороду за свою працю отримали  «золоті» солодкі монетки.

     Циклова комісія інформаційних технологій та природничо-наукових дисциплін залучила гостей до захопливої інтерактивної гри "Інформація", під час якої школярі знайомилися із видами інформації та засобами її обробки. Переможених не було: всі отримали солодкі подарунки.

IMG0e1001716f4278681d1954ec65434217V

     Викладачі циклової комісії діловодства та філологічних дисциплін ознайомили школярів із спеціальністю "Діловодство" та запропонували цікаві, сюжетні ігри стосовно особливостей роботи діловода. Всі учасники локації "Кадри вирішують усе!" отримали блокноти та магніти із логотипом коледжу та електронними адресами спільноти ХТЕК КНТЕУ у соціальних мережах.

IMG01b1e3046a7230b8517c9a8db71f7f44V

     Викладачі та студенти технологічного відділення представляли спеціальність Харчові технології в кухні-лабораторії ХТЕК. Гості отримали унікальну нагоду побачити пізнавальні майстер-клас по приготуванню м'яса птиці і шоколадних сфер та дізнатися про особливості фламбування страв. Присутні отримали цікаву та корисну інформацію стосовно сервірування тематичних столів. Також члени клубу "Господарочка" презентували  пізнавальні кулінарні виставки на теми "Їстівні букети" та «Тропіканка».

IMG7682

     Після закінчення тематичних майстер-класів в холі коледжу було організовано фуршетний солодкий стіл.

IMG7ea172685758a8843af600f1045c6aa2V

     Дякуємо школярам, керівникам шкіл та особисто Шереметі Світлані Олексіївні, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької районної державної адміністрації за сприяння у проведенні заходу.