Перший крок до зірок

     Кожний, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом, хто через 5, 10, 15 років, а хто і через 20 ….

     А які ж вони сучасні здобувачі вищої освіти? Адже вони усі різні: креативні і активні, продуктивні і допитливі, самостійні і романтичні, непередбачувані і трішки безтурботні. Тому, зацікавити їх - завдання не з простих, хоча і цікаве!

     Напередодні Міжнародного дня студента, здобувачі вищої освіти ХТЕК КНТЕУ демонстрували свої можливості та таланти у різних напрямах та жанрах!

     Так, Вікторія Кулик, здобувач вищої освіти спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування,  свої перші спроби у  викладацькій діяльності вдало продемонструвала на дисципліні «Економіка. Мікроекономіка (спецкурс)» при вивченні теми «Ринковий попит та ринкова пропозиція».

    Харизматичність, креативність, наполегливість Вікторії допомогли їй зробити вдало перший старт та розкрити у собі нові можливості та  таланти на перспективу!

IMGfe3d942d92f54be8ae12805fea141f9dV

IMGeae9c6e32f9f6bfb955de1aaec87a1d0V

    Усім здобувачам вищої освіти, радимо вірити у себе, у свої здібності! Ніколи не зупинятися на досягнутому, іти завжди вперед. Адже без скромної, але розумної впевненості у своїх силах, Ви не зможете бути успішними та щасливими!

    Зі святом Вас, наші шановні здобувачі вищої освіти!!!