Перший дзвінок

     Перше вересня—це день, що має свою неповторну атмосферу. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою...

     Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання і кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвоника! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті студентські роки, а студентам—до своєї другої домівки, до свого навчального закладу.

003IMG20190831113658

     У цей святковий день у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі  КНТЕУ панував піднесений настрій та лункий сміх. На святкову лінійку зібралися як студенти-першокурсники, так і студенти старших курсів.

     Директор коледжу, кандидат економічних наук Гребінська Світлана Іванівна привітала студентство з новим навчальним роком. Директор від усієї душі  побажала успіхів у навчальному процесі та лише приємних моментів у стінах коледжу.

002IMG20190831110153

     Заступник директора з навчальної роботи Найдук Галина Іванівна побажала для педагогів, студентів та їх батьків успішного старту нового навчального року та познайомила групи з їх кураторами.

     Своїм гумором та позитивом  студентів та педагогів розважали позитивні ведучі Онищук Катерина та Голуб Влад. Урочисту атмосферу свята чудово доповнили запальний танок у виконанні Білик Наталії та енергійні музичні композиції у виконанні Грищук Катерини та Бондар Вікторії.

001IMG20190831111611

     На згадку про чудове свято студенти мали змогу зробити яскраві фото на пам'ять. Для цього у стінах коледжу студенти під керівництвом Поморової Наталії Анатоліївни створили тематичну фотозону.