Випуск 2019

     Актова зала Хмельницького торговельно-економічного коледжу  КНТЕУ вкотре наповнилася яскравими барвами гарного настрою та щасливими посмішками випускників товарознавчого та фінансового відділень. Адже саме 25 червня 2019 року відбулося святкове  вручення дипломів. Для здобувачів вищої освіти це  своєрідний крок у доросле життя, для викладачів трохи сумне свято прощання зі своїми розумними, креативними студентами. Випускники та випускниці як на підбір: жодної схожої сукні чи костюма, схвильовані батьки, урочисті викладачі…

     Яскраве дійство почалося  щирим вітальним словом   директора коледжу, кандидата економічних наук Гребінської Світлани Іванівни. Вона  привітала випускників із важливим днем та побажала кожному знайти своє місце в житті та стати успішною людиною.  Завідувачі  товарознавчого  відділення Панькова Наталя  Павлівна та фінансового відділення Фролова Наталя Леонідівна пригадали приємні моменти співпраці та подякували за приємні роки плідної роботи.

IMG6639

     Зворушливі слова вдячності коледжу, своїм викладачам, одногрупникам та батькам  сказали і самі випускники.

     Особливий, святковий настрій створила концертна програма, в якій взяли участь викладачі та студенти. Про веселі роки студентського життя випускникам нагадало слайд-шоу із цікавих фотографій. Для створення святкового настрою зала грандіозного заходу була прикрашена золотими і срібними кульками та зірками, як символами зіркового майбутнього наших випускників.

IMG6689

     У житті так заведено, що в приємні моменти час плине непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і  роки в коледжі, попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. Впевнені, що знання, отримані у коледжі допоможуть вам  бути успішними у професійній діяльності. Будьте щасливими, креативними, живіть по максимуму, мрійте, плануйте, дійте, нехай завжди вас супроводжує удача! Гарної вам життєвої стежини!