Технологічна практика

     З 13.05.2019 року по 11.06.2019 здубувачі вищої освіти ХТЕК КНТЕУ спеціальності «Маркетинг»  проходили технологічну практику на провідних підприємствах м. Хмельницького, таких як ПП «Балтика», ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика», АТ «Мономах». Під час практики студенти:

     - узагальнили, закріпили та поглибили знання, отримані під час навчання в коледжі, уміло використали їх для обґрунтованого прийняття управлінських рішень;

     - придбали досвід в оформленні відповідної  документації та складанні звіту.

     А з 12.06.2019 по 14.06.2019 здубувачі вищої освіти разом з керівниками практики організували та провели торговельно-виробнича фірму «Барви».

     Основною метою фірми було формування в здубувачів вищої освіти необхідних знань, умінь та навичок у сфері комерційної діяльності на основі використання сучасних технологій навчання. Близькість до реальної дійсності, тому що  працюють як діючих підприємства: товари, які продаються і купуються, та гроші, якими ведуться розрахунки, є віртуальними. Здубувачі вищої освіти мають можливість навчатися на помилках, без нанесення збитків фірмі.

 image001