«Навчальна практика»
Вступний інструктаж на виробництві
з елементами тренінгу та інтерактивних вправ
на тему: «Організація робочого місця кухаря гарячого цеху приготування страв з м’яса, птиці та субпродуктів»
26 квітня 2019 р. майстер виробничого навчання Янюк Ольга Володимирівна провела відкритий вступний інструктаж з елементами інтерактивних вправ на тему: «Організація робочого місця кухаря гарячого цеху приготування страв з м’яса та птиці, субпродуктів» у групі ТХ-119.
Вступний інструктаж відбувся на базі виробничої структури кафе «Мрія», вул. Інститутська 5. Здобувачі вищої освіти мали змогу в реальних умовах закріпити знання з даної теми та сформувати необхідні професійні вміння та навики щодо організації робочого місця кухаря гарячого цеху з приготування страв з м’яса, птиці та субпродуктів.
На занятті були присутні адміністрація коледжу, викладачі технологічного відділення та бред - шеф мережі «Мрія» - Олександр Матвійович Междугорний.