«Навчальна практика»

Вступний інструктаж на виробництві

з елементами тренінгу та інтерактивних вправ

 на тему: «Організація робочого місця кухаря гарячого цеху приготування страв з м’яса, птиці та субпродуктів»

 

     26 квітня 2019 р. майстер виробничого навчання Янюк Ольга Володимирівна провела відкритий вступний інструктаж  з елементами  інтерактивних вправ на тему: «Організація робочого місця кухаря гарячого цеху приготування страв з м’яса та птиці, субпродуктів» у групі ТХ-119.

     Вступний інструктаж відбувся на базі  виробничої структури кафе «Мрія», вул. Інститутська 5. Здобувачі вищої освіти мали змогу в реальних умовах закріпити знання з даної теми та сформувати необхідні професійні вміння та навики щодо  організації робочого місця кухаря гарячого цеху з  приготування страв з м’яса,  птиці та субпродуктів.

     На занятті  були присутні адміністрація коледжу, викладачі технологічного відділення та  бред - шеф мережі «Мрія» - Олександр Матвійович Междугорний.

 583749353912180014699643770049393948884992n