«Олімп коледжу»

     Святковий виховний захід «Олімп коледжу», який став доброю традицією протягом останніх тринадцяти років, покликаний підкреслити престиж успішного навчання, підтримати та заохотити студентів-відмінників і активістів. 18 квітня  Хмельницький торгівельно-економічний коледж КНТЕУ ушановував своїх кращих студентів 2019 року.

     Актова зала коледжу, в якій проходив захід, була переповнена студентами та викладачами. Нагородження почалося із вітального слова директора коледжу Гребінської Світлани Іванівни, яка подякувала номінантам за їх старанну роботу та наголосила на необхідності сумлінного навчання для досягнення успіху. Саме із рук директора й отримали грамоти студенти, які є прикладом у навчанні—відмінники коледжу. 

     Приємно відзначити той факт, що з числа відмінників більшу частину складають активні учасники та переможці олімпіад, професійних конкурсів та учасники студентських наукових конференцій.  Почесне право нагородити студентів у цій номінації було надано Найдук Галині Іванівні, заступнику директора з навчальної роботи. Галина Іванівна крім офіційного звернення зі сцени, для кожного номінанта знайшла теплі слова підтримки та  напуття.

     Не залишились без уваги і студенти, які отримали гарні рекомендації при проходженні навчальної практики. Гуменюк Світлана Василівна відзначила високий професійний рівень кожного номінанта.

     Традиційно були відзначені і студенти, які взяли активну участь у громадському житті коледжу. Щирі, теплі слова любові та вдячності для кожного підшукали заступники відділень: Фролова Наталія Леонідівна, Панькова Наталія Павлівна та Назарчук Наталія Миколаївна.

     Проникливі слова про важливість творчої співпраці та активного, здорового способу життя сказали художній керівник Мазур Світлана Борисівна та викладач спортивного виховання Яцик Володимир Васильович.

     Нагородження номінантів чергувалося із прослуховуванням сучасних музичних композицій. Свято закінчилося на піднесеній ноті, студенти слухали та співали гімн коледжу, це стало чудовою традицією свята.

IMG6103111