Підсумкове заняття технологів-практикантів з навчальної практики
“Треба самому багато знати,
щоб навчати інших”.
В.Короленко
Підсумкове заняття технологів-практикантів з навчальної практики
Сучасний робітник сфери харчування повинен бути технічно грамотним, володіти професійними знаннями, уміннями та навичками. Час вимагає постійного творчого пошуку, високої професійної майстерності, мобільності у професії. У боротьбі за потенційних клієнтів переважна більшість керівників закладів ресторанного господарства висуває високі вимоги до професійних якостей своїх працівників. Саме навчальна практика на діючих підприємствах дає можливість студентам працювати в реальних умовах. Так, група ТХ-116 відпрацювала навчальну практику у таких закладах ресторанного господарства: мережа ресторанів «Мрія», ГРК «Шотландія», кафе-бар «Оріон», ресторан «Віла Роза», КГХ ДП їдальні «Новатор» під керівництвом майстра виробничого навчання Ольгою Володимирівною Янюк.
Варто зауважити, що студенти проявили себе добросовісними та сумлінними технологами-практикантами. Так, під час відпрацювання страв з м’яса, птиці, субпродуктів здобувачі вищої освіти показали високі знання та вміння. Адже, готували такі сучасні страви, як «Медальйони з індички», «Качині стегенця з карамельною грушею», «Ковбаски львівські» та ін.