Підсумкове заняття технологів-практикантів з навчальної практики

“Треба самому багато знати,

щоб навчати інших”.

В.Короленко

Підсумкове заняття технологів-практикантів з навчальної практики

     Сучасний  робітник сфери харчування повинен  бути технічно грамотним, володіти професійними знаннями, уміннями та навичками. Час вимагає  постійного творчого  пошуку, високої професійної майстерності, мобільності у професії. У боротьбі за потенційних клієнтів переважна більшість керівників  закладів ресторанного господарства висуває  високі вимоги до професійних якостей своїх працівників. Саме навчальна практика на діючих підприємствах дає можливість студентам працювати в реальних умовах. Так, група ТХ-116 відпрацювала навчальну практику у таких закладах ресторанного господарства: мережа ресторанів «Мрія», ГРК «Шотландія», кафе-бар «Оріон», ресторан «Віла Роза»,  КГХ ДП їдальні «Новатор» під керівництвом майстра виробничого навчання Ольгою Володимирівною Янюк.

     Варто зауважити, що студенти проявили себе добросовісними та сумлінними технологами-практикантами. Так, під час відпрацювання страв з  м’яса, птиці, субпродуктів здобувачі вищої освіти показали високі знання  та вміння. Адже, готували такі сучасні страви, як «Медальйони з індички», «Качині стегенця з карамельною грушею», «Ковбаски львівські» та ін.

viber image

viber image1

viber image2