ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

 4 та 5 квітня 2024 року на базі циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування ВСП «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДЕРЖАВНОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ» було проведено студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «Основи підприємницької діяльності». Свою активність проявили першокурсники, які спробували позмагатися з тими, хто володіє більшими знаннями, та показати свою ерудованість у питаннях заснування та ведення прибуткового підприємства в різних галузях економіки. В олімпіаді прийняли участь студенти чотирьох груп: ФК-48, ОМ-26, ОО-10, ЛМ-3.

Проведення олімпіади відбувалось за участі к.е.н., викладача вищої категорії, викладача-методиста Зуб Марії Ярославівни та членів циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування.

Завдання олімпіади передбачало виконання тестових, творчих та розрахункових завдань з основних тем дисципліни «Основи підприємницької діяльності». Форма проведення – письмова. Максимальна кількість балів за тестові (30 балів), творчі (50 балів) та розрахункові (20 балів) завдання. Згідно з отриманими результатами журі олімпіади (викладачі Зуб М. Я. та Цісар Г. А.) з навчальної дисципліни «Основи підприємницької діяльності» прийняло рішення визнати переможцями наступних студентів –

 

групи ФК-48:

І місце – Гладій Анна;

ІІ місце – Глухонець Андріана та Крук Олена;

ІІІ місце – Войтович Тетяна та Яремчук Надія;

 

групи – ОМ-26:

І місце – Крупська Яна;

ІІ місце – Бохняк Іванна та Бохняк Олександра;

ІІІ місце – Яржемська Марія;

 

групи – ОО-10:

І місце – Чернюх Артем;

ІІ місце – Федосов Ілля;

 

групи – ЛМ-3:

І місце – Андрощук Іванна та Маркітан Юлія;

ІІ місце – Думний Владислав та Труш Владислав;

ІІІ місце – Коломієць Максим;

 

Ми вітаємо наших переможців олімпіади з навчальної дисципліни «Основи підприємницької діяльності». Бажаємо їм подальшої плідної праці, наукового пошуку та міцного здоров’я!!!

43715332811529903757204253860480976424788737n