ХІІ науково-практична конференція

 «Сучасний стан страхового ринку України та перспективи його розвитку»

 

В рамках декади циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування 3 квітня 2024 року викладачем дисципліни «Страхування» Світланою Гребінською проведено ХІІ науково-практичну конференцію «Сучасний стан страхового ринку України та перспективи його розвитку» зі здобувачами освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», ОПП «Фінанси і кредит». На конференцію була запрошена директорка Хмельницької обласної філії ТДВ «СК «Гардіан» Ірина Юзвишена.

В ході конференції було розглянуто сучасний стан страхового ринку України; особливості страхової діяльності в умовах війни; виклики, які постали перед страховиками; інновації страхового ринку та багато іншого. А Олександр Атаманчук занурив усіх учасників конференції в історичних екскурс розвитку страхування.

Здобувачі освіти групи ФК-44 – Скавронська Іванна, Наконечна Катерина, Семенова Катерина та ФК-45 – Федосєєва Яна, Лиса Катерина, Петрук Катерина підготували цікаві доповіді та презентували їх.

Ірина Юзвишена розповіла про особливості страхування  у «СК «Гардіан», про нові послуги, про стабільність та успіх страхової компанії в кризових умовах.

Дана конференція сприяє формуванню у здобувачів освіти фахових компетентностей та професійних навиків у сфері страхування.

1

 2

3