ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ ЛЕКЦІЯ-КОНСУЛЬТАЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ "СТРАХУВАННЯ"

В рамках декади циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування Всп Хтефк Дтеу 26.03.2024р. викладачем дисципліни «Страхування», к.е.н., Гребінською Світланою Іванівною проведено відкрите заняття, а саме лекцію-консультацію на тему «Страхування життя» із залученням директора Агентської мережі Страхової Компанії ТАС Лайф Ковтуцької Олени. В ході заняття розглядалися питання щодо особливостей страхування життя, пенсійного страхування, змішаного, страхування дітей, особливостей договору страхування та багато іншого.
Особливістю даної теми є те, що галузь займає важливе місце в житті суспільства, будучи задіяною в багатьох сферах життя, оскільки це надійний інструмент для залучення коштів та переведення ймовірних ризиків у сприятливе становище для страхувальника і є важливим інструментом соціального захисту та потужним джерелом інвестицій для національної економіки.
Заняття було професійно спрямованим, активним, насиченим цікавими питаннями від студентів та вичерпними відповідями від Світлани Іванівни та Олени Миколаївни.
По завершенню заняття студенти та запрошені викладачі зробили для себе висновки щодо важливості та необхідності особистого страхування.
Screenshot1