Обслуговування в кав'ярні

Практичні заняття на виробництві є важливою частиною освітнього процесу, оскільки дозволяють студентам не лише отримати теоретичні знання, а й застосувати їх на практиці. Це допомагає їм краще розуміти виробничі процеси та готуватися до майбутньої роботи у ресторанній галузі.
Спеціальність 181 «Харчові технології» передбачає підготовку висококваліфікованих фахових молодших бакалаврів у галузі ресторанного бізнесу та покликана підготувати випускників до виробничо-технологічної діяльність у сфері сучасного ресторанного обслуговування.
Виїзні практичні заняття допомагають зрозуміти суть майбутньої спеціальності, сприяють формуванню професійних якостей. Студенти з великим інтересом відвідують такі заняття, на яких вони зустрічаються з працівниками та фахівцями підприємств, задають їм багато запитань щодо обраного напряму підготовки.
Тому, студенти групи ХТ-132 із викладачем Ольгою ЯНЮК провели заняття у «Майстерні карамелі», це унікальна мережа кондитерських, лише натуральних солодощів. Весь процес виготовлення відбувався на очах у студентів. Створювали солодощі власноруч, використовуючи лише натуральні інгредієнти.
Колектив коледжу висловлює вдячність керівництву майстерні за надану можливість проведення практичних занять і сподівається на подальшу співпрацю у працевлаштуванні та кар’єрному зростанню своїх випускників, а також у наукових дослідженнях.
43370305914582330247684516626396255435029964n