Мистецтво кондитера.

Кондитерське ремесло особливо виділяється серед всіх інших кулінарних напрямків. Кондитери - майстри по створенню солодких шедеврів, вірні рятівники від сезонної нудьги і поганого настрою, автори кульмінаційного завершення трапези - десерту. Сьогодні дана професія активно розвивається, освоюючи сучасні технології, але при цьому не забуваючи про національне коріння. Професійний кондитер - оптиміст, живе яскравим і насиченим життям, вміє радіти кожному дню і не боятися сміливих викликів. Він точно знає скільки яких інгредієнтів, в якому обсязі і в якій послідовності потрібно додати, щоб вийшов справжній кулінарний шедевр. Тому студентка групи ХТ-130 Анастасія РОДІНА опанувала фахівця з виробництва кондитерських виробів, що зазначено у ОПП "Виробництво харчової продукції".

43332192014571013515482853075622521133716567n