Обговорення освітньо-професійної програми спеціальності

 

181 Харчові технології з академічною спільнотою.

 
На цикловій комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу систематично проводяться зустрічі зі стейкхолдерами та здобувачами освіти з метою удосконалення освітньо-професійної програми для підготовки фахівців за спеціальністю 181 Харчові технології з урахуванням вимог галузі.
19 березня 2024 року проведено обговорення з представниками академічної спільноти спеціальності 181 Харчові технології (ОПП «Виробництво харчової продукції»), Назарчук Наталія Миколаївна - викладач вищої категорії, викладач-методист циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, керівник робочої групи; Надворна Неля Едуардівна - викладач вищої категорії, викладач-методист циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу; Масло Леся Миколаївна викладач вищої категорії, викладач-методист; викладачі фахових дисциплін: Бойчук Олена Леонідівна, Янюк Ольга Володимирівна, Франків Наталя Іванівна, Низенко Галина Володимирівна, Петришена Олена Дмитрівна.
З особливостями ОПП «Виробництво харчової продукції» присутніх ознайомила керівник робочої групи Наталія НАЗАРЧУК. Вона акцентував увагу на фокусі, основних цілях, переліку освітніх компонент та структурно-логічній схемі освітньо-професійної програми.
Учасники обговорення висловили схвальні відгуки щодо структури, мети, основного фокусу та особливостей освітньо-професійної програми. Також були висловлені рекомендації щодо освітніх компонент та їхнього тематичного наповнення, які дозволять досягнути результатів навчання, що зазначені в освітньо-професійній програмі.
Дякуємо учасникам обговорення за висловлені пропозиції та цінні рекомендації, які будуть враховані під час модернізації освітньо-професійної програми "Виробництво харчової продукції".
 43149092414566217149295828160175360286968802n