Благодійний ярмарок

     Під керівництвом заступника директора з виховної роботи Гребінської С.І. та голови волонтерського відділу ради студентського самоврядування Джуринської Яни, студентки групи БО-34, 18 вересня 2018 року проведено благодійний ярмарок, який став уже гарною традицією у ХТЕК КНТЕУ. Щороку студенти нового набору реалізують різноманітну продукцію і вироби власного виробництва з метою збирання коштів на благодійництво.

     Ми живемо у скрутні часи. Зараз у душах багатьох людей хаос. Знецінюються моральні та духовні цінності. Дехто втрачає людину у собі. Саме тому педагогічний колектив коледжу прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем.

     На наш захід ми запросили керівника благодійного фонду «Подих надії нації», нашу випускницю -  Юзепчук Тетяну  та її заступника Данилевського Віктора Михайловича. Вони щиро подякували студентству за допомогу, за небайдужість.

     Спільним зусиллями на ярмарку було зібрано 3488,00 гривень. Кошти будуть передані у благодійний фонд «Подих надії нації» для учасників АТО.

     Висловлюємо щиру подяку студентам, їх батькам за допомогу у проведенні ярмарку.

IMG40906

IMG40681

IMG40512

IMG40543

IMG40875