Всеукраїнська науково-практична інтернет - конференція

06 березня в рамках декади циклової комісії “Торгівлі, маркетингу та менеджменту”, під керівництвом викладача Олени Іванівни Кирилюк відбулася 1 всеукраїнська науково-практична інтернет - конференція  «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ: ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ». у збірнику тез подані матеріали секції: теорія, практика, сучасні виклики та перспективи розвитку підприємництва; розвиток фінансово-економічних відносин в сучасному підприємництві; діджиталізація: перспективи застосування інформаційних технологій для розвитку бізнесу; маркетинг інновацій в сфері підприємництва; податкові напрями стимулювання підприємницької діяльності; готельно-ресторанний бізнес і крафтові технології.

На конференції було розглянуто проблемні питання щодо управління бізнесом та ведення підприємницької діяльності в сучасних умовах шляхи покращення та перспективи на майбутнє.

 В конференції взяли участь 66 викладачів та здобувачів освіти різних навчальних закладів фахової передвищої освіти. За участь у конференції  учасники отримали сертифікати.

Щиро дякуємо за участь у Конференції та зичимо усім учасникам здоров’я та благополуччя!

 Screenshot1