Науково-теоретична конференція здобувачів освіти «Жінки в бізнесі»

04 БЕРЕЗНЯ в рамках декади циклової комісії “Торгівлі, маркетингу та менеджменту”, під керівництвом викладача Олени Іванівни Кирилюк відбулася  науково-теоретична конференція здобувачів освіти «Жінки в бізнесі». Конференція відбулася на базі ТОВ “СВ КЛУБ”.  У заході взяли участь 15 здобувачів освіти освітньо-професійної програми “Підприємництво, торгівля та управління бізнесом” та кенрівництво “СВ- КЛУБ”, а саме директор Худецький В.В,  директор з PR МАРКЕТИНГУ Ксенія Мельник, директор ресторану “СТЕЙК ХАУС” Леся Седова   .

Конференція дала можливість озвучити проблеми, з якими стикаються жінки в бізнесі, а також знайти шляхи їх вирішення. В рамках конференції було обговорення ділової культури жіночого підприємництва, знайомство з найкращими практиками, прийомами та техніками вирішення оперативних проблем та стратегічних задач.

Такі конференції це додаткова можливість для студентів поспілкуватися з практиками. Студентський актив дякує усім присутнім за участь в конференції, і сподіваємося на плідну роботу у подальшому.

Все буде Україна!

 1