Декада циклової комісії торгівлі, маркетингу та менеджменту

"Хліб — усьому голова", — кажуть у народі. Це не дивно, адже його здавна вважали основою життя, символом добробуту й багатства.  цінували, вважаючи величезною святинею...
 
28  лютого 2024 року в рамках декади циклової комісії торгівлі, маркетингу та менеджменту Оленою ЦМИКАЛ і студентами
І курсу відділення підприємництва та технологій групи ПБ-6 та ХТ-137 проведено круглий стіл на тему "Секрети приготування хліба та хлібобулочних виробів: традиції та сучасність".
 
Присутні дізналися про історію створення, класифікацію, асортимент, старовинні і нетрадиційні рецепти випікання хліба та хлібобулочних виробів. Ознайомилися з виробниками на теренах нашої області, а також усі мали змоги продегустувати запашний, рум'яний, свіжий хліб  та хлібобулочні вироби.
 
Дякуємо за цікавий та змістовний виховний захід!
 
Не втрачаймо смак українського хліба!!!
 Screenshot2