Майстер-клас від Асоціації "UCM-Italy"
У рамках підписаної угоди із Асоціацією "UCM-Italy" продовжується серія майстер-класів для студентів спеціальності 181 Харчові технології та 241 "Готельно-ресторанна справа".
Цього разу, а саме 30 листопада 2023 р. демонстрація була присвячена приготуванню пасти "Фреска" , яка передбачає ручний спосіб в приготуванні.
Як сказали наші італійські партнери, таємниця справжньої італійської пасти полягає в майстерності роботи з тістом. Тому фахові молодші бакалаври набували навички самостійно робити тісто, використовуючи традиційні італійські методи.
Здобувачі фахової передвищої освіти також мали можливість надалі ознайомлюватись із особливостями та звичками місцевої культури в ресторанних закладах Італії.
Дякуємо нашим італійським партнерам за прекрасний досвід та сучасні гастрономічні смаки.

03.12.23 р.