Задоволеність фахових молодших бакалаврів формами і методами навчання.
30 листопада 2023 року проведено викладачами циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Наталею Назарчук та Нелею Надворною у групі ХТ-133 бінарне заняття з освітніх компонентів "Технологія виробництва кулінарної продукції", "Устаткування закладів ресторанного господарства" на тему: "Підбір технологічного устаткування для приготування напівфабрикатів з м'яса сільськогосподарської птиці".
Бінарне заняття - це одна з форм реалізації міжпредметних зв'язків та інтеграції навчальних дисциплін. Це нетрадиційний вид навчального заняття, яке проводять два викладачів-предметників з ОПП "Виробництво харчової продукції". Саме це заняття сприяє активізації пізнавальної діяльності студентів, активному, емоційному сприйняттю ними нових знань фахового спрямування, розвитку творчого, самостійного, гнучкого мислення.

01.12.23 р.