22.05.2023 року – «ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ

ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ ступенів №7
в м. ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ТА ВИКЛАДАЧАМИ ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»
22 травня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 в місті Хмельницькому та викладачами к.е.н. Зуб М.Я та Франків Н.І. ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ». До заходу було залучено три групи учнів 9-х та 11-х класів школи №7. Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися з представниками державного учбового закладу щодо умов вступу за рахунок видатків державного бюджету і за кошти фізичних та/або юридичних осіб та навчання у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».
Метою проведеної профорієнтаційної роботи стала активізація учнів до самостійного вибору професій з таких спеціальностей як: 071 «Облік і оподаткування» (ОПП Облік і оподаткування) та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (ОПП Оціночна діяльність та ОПП Фінанси і кредит), 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП Готельно-ресторанна справа) та 181 Харчові технології (ОПП Виробництво харчової продукції), 075 Маркетинг (ОПП Маркетингова діяльність), 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (ОПП Інформаційна діяльність підприємства; ОПП Агробізнес та підприємництво, ОПП Підприємництво, торгівля та управління бізнесом), 073 Менеджмент (ОПП Логістичний менеджмент), за якими здійснюється підготовка в коледжі.
За сприяння керівництва Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 зустріч пройшла успішно. Висловлюємо щиру вдячність за гарних вихованців, співпрацю адміністрації школи та належну організацію профорієнтаційної зустрічі.
 5462