День пам’яті жертв політичних репресій.

Щорічно у третю неділю травня в Україні відзначають День пам’яті жертв політичних репресій. У цей день ми знову згадуємо жертв політичних репресій, які загинули від рук сталінських катів. Ми згадуємо тих, хто був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі. Згадуємо знищених радянською владою священиків та віруючих. Згадуємо розкуркулених селян, розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів.
Комуністичний режим розумів, що волю до боротьби за незалежність серед українців неможливо здолати, тому і винищували масово всіх: старих, жінок, хворих, дітей... У часи комуністичного людиноненависницького режиму в Україні, за вказівкою ката українського народу Сталіна, розстрільні полігони з’явилися в околицях мало не всіх обласних і районних центрів.
І сьогодні російські загарбники, як і 90 років тому, ув’язнюють мирних українців, висилають з окупованих територій, катують…
Але в нас є справжній захист, справжня опора. У нас є Збройні Сили України, які протистоять російським агресорам, бережуть рідну землю від ворога. Наші Герої ніколи не допустять повторення трагедій ХХ століття.
Тож не здаваймося, вірмо у Перемогу та молімося сьогодні за вічний спокій невинно закатованих жертв політичних репресій.
Світла їм пам’ять…
Może być zdjęciem przedstawiającym 9 osób i tekst