Майстер-клас від італійського кухаря

15 березня 2023 року у стінах Відокремленого структурного підрозділу "Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету" у рамках підготовки до виробничої практики для студентів був проведений майстер-клас від відомого італійського кухаря та президента асоціації UCM Італії — Паоло Брешиа.
Проведений майстер-клас — це чудова можливість для наших студентів побачити, як готується справжня італійська кухня та отримати багато корисних порад від професіонала.
Паоло показав нашим студентам, як правильно готувати традиційні італійські страви та розповів про різні способи готування пасти й соусів, які є невід'ємною частиною італійської кухні. Студенти мали змогу брати участь у процесі готування й дізналися про традиційні інгредієнти, які використовуються в італійській кухні, та про те, як вони повинні бути оброблені, щоб досягти максимального смаку й аромату.
Італія — країна, де є багато можливостей проходження практики для студентів харчових технологій, що й очікує їх у червні.
Ми дуже вдячні італійському гостю за те, що він згодився провести майстер-клас для наших студентів, який допоможе розширити свої знання та навички в галузі італійської кухні. Ми впевнені, що вони зможуть використати ці знання у своїй майбутній професійній діяльності та попрактикувати в процесі проходження виробничої практики.
 
 
 
3366506951989193360913531343268465288950316n
viber20230316163609456