Кар’єрна траєкторія

10.03.2023 року здобувачі освіти спеціальностей: 181 Харчові технології  та 241 Готельно-ресторанна справа, за ініціативи Галини НИЗЕНКО, Наталі ФРАНКІВ, Олени ПЕТРИШЕНОЇ, викладачів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, відвідали ресторан «Стумарі» готельно-ресторанного комплексу «Рейкарц». 

Під час екскурсії здобувачі освіти ознайомились з матеріально-технічною базою закладу, джерелами постачання сировини, асортиментом ресторанної продукції, сучасним устаткуванням, зокрема для організації «шведських ліній» тощо.

Окремим аспектом зустрічі стало знайомство з етнічною кухнею  Грузії, особливостями технологічного процесу приготування м’ясних страв, використання спеціального устаткування для приготування деяких видів продукції, пропорції введення грузинських прянощів, спецій у страви для адаптації під українського споживача іт.д.

Випускник коледжу, наразі шеф-кухар ресторану «Стумарі», Олександр ОГОРОДНІК поділився власною історією кар’єрного росту, зробивши особливий акцент на постійному навчанні, вдосконаленні та саморозвитку, важливості міжнародного стажування, вивчення автентичних іноземних кухонь.

Колектив циклової комісії  харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу та здобувачі освіти висловлюють щиру вдячність керівництву ресторану «Стумарі» та особисто шеф-кухарю Олександру за здобутий професійний досвід, мотиваційну розповідь та можливість відвідати один із кращих закладів гостинності Хмельницького.

viber20230314083630970