Новини та анонси

Брейн-ринг «Кулінарні знання»

16.10.25 р.
В рамках декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу...
Далі

Симпозіум та презентація проєкту «Кулінарна спадщина Хмельниччини»

16.10.25 р.
Хмельницький і його область — це регіон з багатою історією...
Далі

Всесвітній день здорового харчування

16.10.25 р.
16 жовтня — Всесвітній день здорового харчування, який відзначають з...
Далі

INCOGNITO – таємна мережа для порятунку України і захисту Європи

16.10.25 р.
З нагоди 353-ї річниці від дня народження гетьмана Пилипа Орлика...
Далі

Квест для здобувачів освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»

14.10.25 р.
14.10.2025 року, відбувся КВЕСТ від викладача циклової комісії харчових технологій...
Далі

14 жовтня — День створення Української Повстанської Армії

14.10.25 р.
До цієї важливої дати та з метою національно-патріотичного виховання студентської...
Далі

Заходи декади комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу

13.10.25 р.
13 жовтня 2025 року для щорічного семінару «Готельно-ресторанний сервіс та...
Далі

Практичне заняття із фахівцями

13.10.25 р.
13 жовтня 2025 року у групі ХТ-142, викладач Леся МАСЛО,...
Далі

Етнофестиваль кулінарної майстерності 2025

12.10.25 р.
...
Далі

"КЕНДІ-БАР"

10.10.25 р.
Продовжуються заходи декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу,...
Далі

День Готельєра

10.10.25 р.
Сьогодні 10.10.2025 р. ми маємо честь відзначати День готельєра —...
Далі

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-136

10.10.25 р.
Навчальна практика проходить у ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»...
Далі