Дисципліна Основи підриємницької та управлінської діяльності
Верхогляд-Гловюк Тетяна Миколаївна
Викладач-спеціаліст
Критерії оцінювання знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Лекційний матеріал (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Питання для підготовки до підсумкового контролю знань студентів (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))