Критерії оцінювання знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Лекційний матеріал (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Питання для підготовки до підсумкового контролю знань студентів (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Тестові завдання для поточного та підсумкового контролю знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія