Надворна Неля Едуардівна

викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу

Збірник лекцій ІІ частина (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ Частина І (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Питання для підготовки до підсумкового контролю знань студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія