Дисципліна Технологія виробництва кулінарної продукції
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, викладач.
Збірник текстів лекцій (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ТЕСТИ для визначення рівня знань здобувачів фахової передвищої освіти (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))