Низенко Галина Володимирівна
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, викладач.
Викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач - методист».
Освіта та практичний досвід:
Київський торговельно-економічний інститут 1994 р. Спеціаліст інженер-технолог, технологія продукції громадського харчування.
Хмельницький інститут соціальних технологій Вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»» 2009 р. Спеціаліст «Психологія».
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ».
Стаж роботи - 28 років.
Викладає дисципліни: «Технологія ( Основи здорового харчування)», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Інноваційні харчові технології», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» «Основи здорового харчування».
Наукові інтереси: Маркетинговий підхід до складання меню.
Освіта та практичний досвід:
Київський торговельно-економічний інститут 1994 р. Спеціаліст інженер-технолог, технологія продукції громадського харчування.
Хмельницький інститут соціальних технологій Вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»» 2009 р. Спеціаліст «Психологія».
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ».
Стаж роботи - 28 років.
Викладає дисципліни: «Технологія ( Основи здорового харчування)», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Інноваційні харчові технології», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» «Основи здорового харчування».
Наукові інтереси: Маркетинговий підхід до складання меню.