Дисципліна Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, викладач.
Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до написання курсового проекту (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ з дисципліни: «Організація виробництва в ЗРГ» (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тестовий контроль (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))