Дисципліна Oснови здорового харчування
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, викладач.
Збірник текстів лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тестові завдання для поточного контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))