Франків Наталія Іванівна

Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Збірник тестівих завдань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних заанять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Перелік питань до екзамену (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

ПРОГРАМНІ ПИТАННЯ ДО ЕКЗАМЕНУ ДИСЦИПЛІНИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Список рекомендованих джерел (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія