Дисципліна Основи барної справи
![]()
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник тестівих завдань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних заанять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Перелік питань до екзамену (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ПРОГРАМНІ ПИТАННЯ ДО ЕКЗАМЕНУ ДИСЦИПЛІНИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Список рекомендованих джерел (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))